Skip to content

Termeni

Website-ul SafetySpedition.com se angajeaza să păstreze confidențialitatea datelor tale conform Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru “protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date” si „Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice” precum și comform legii EU 2016/679 (numita si “GDPR”). Datele nu vor fi transmise catre terțe persoane și nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele necesare pentru efectuarea comenzilor si transmiterea diverselor oferte ale site-ului SafetySpedition.com. Scopul colectarii datelor este de a confirma comenzile. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. 

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul SafetySpedition.com, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC Safety Spedition SRL catre cumparator.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Safety Spedition sau email office@safetyspedition.com.
Va rugam sa ne informati daca datele dvs. sunt incorecte sau daca s-au schimbat.